Alkalmazás

Hol és hogyan alkalmazható a Li-Pri helyi érzéstelenítő krém?

A Li-Pri helyi érzéstelenítő krém felnőttek, serdülők és gyermekek esetén egyaránt alkalmazható a bőr helyi érzéstelenítésére, mint például tű beszúrása (injekció beadása, vérvétel vagy branül behelyezése esetén). Ezen felül a bőrt érintő kisebb műtéti beavatkozások előtt is használható.
A különböző korcsoportok esetén nem mindig azonos az alkalmazhatóság: 

Felnőttek és serdülők

A fent említetteken kívül az alábbi eljárások előtt is alkalmazható a Li-Pri helyi érzéstelenítő krém a bőr érzéstelenítésére:
A nemi szervek érzéstelenítésére a következő beavatkozások előtt:
– Injekció beadása
– Orvosi beavatkozások, például szemölcs eltávolítása
A Li-Pri helyi érzéstelenítő krém nemi szerveken történő alkalmazását a kezelőorvosnak vagy a gondozását végző egészségügyi szakembernek kell felügyelnie.

Felnőttek

Kizárólag felnőttek esetén alkalmazható a Li-Pri helyi érzéstelenítő krém a bőr érzéstelenítésére lábszárfekélyek területén lévő károsodott bőr tisztítása vagy eltávolítása.

Bármilyen sérült bőrfelület kezelése esetén a készítmény használatát kizárólag orvos, egészségügyi szakember vagy gyógyszerész javasolhatja.

 

A Li-Pri helyi érzéstelenítő krémet mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa, gyógyszerésze vagy a gondozását végző egészségügyi szakember által elmondottaknak megfelelően kell alkalmazni. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét vagy a gondozását végző egészségügyi szakembert. 

A Li-Pri helyi érzéstelenítő krém alkalmazása

A krém alkalmazási helye és időtartama, valamint az alkalmazandó mennyiség az alkalmazás céljától függ. Egy 5 grammos tubus fele körülbelül 2 gramm Li-Pri krémnek felel meg. A tubusból kinyomott 1 gramm Li-Pri krém megközelítőleg 3,5 cm hosszúságú.
A Li-Pri helyi érzéstelenítő krémet a nemi szerveken kizárólag orvos vagy egészségügyi szakember alkalmazhatja.
A Li-Pri helyi érzéstelenítő krém lábszárfekélyeken történő alkalmazását a kezelőorvosnak vagy egészségügyi szakembernek kell felügyelnie.

Tudj meg többet!

Kinek alkalmazható?

Mikor alkalmazható?

Gyakori kérdések